Grønnkåljuice med eple, druer og ananas

Annonse: Bakeren og Kokken

Hei!

Grønnkål er visst nok nummer 1-trikset til damene i Hollywood for å bevare evig ung hud og god helse.  Smile Ikke vet jeg, men jeg tror i hvert fall det er enighet om at denne mørkegrønne grønnsaken er meget sunn og full av viktige næringsstoffer.

Den enkleste måten å få i seg en solid mengde grønnkål på, er å presse den skånsomt i en Slowjuicer(link is external). Jeg blander her grønnkåljuicen med presset juice fra grønt eple, grønne druer og fersk ananas. I tillegg har jeg i en avokado og en skvis lime.

 

 

Resultatet ble en fantastisk næringsrik juice som også smakte kjempegodt!

 

Mengdene og sammensetningen er ikke så nøye når man lager juicer, men her har du mitt forslag.
 

Ingredienser:

150 g grønnkål
2 grønne epler
1 klase grønne, stenfrie druer
1/2 fersk ananas
1 avokado
1 lime

 

Fremgangsmåte:

Skyll grønnkålen i kaldt vann og kjør den deretter igjennom en Slowjuicer.

Del opp eplene og fjern kjernen med stenene, men du trenger ikke å skrelle eplene. Ha eplebitene i slowjuiceren og deretter renset ananas, druer, renset avokato og fruktkjøtt fra limen.

Nyt juicen kald!

 

Tips:

Hjelpemiddelet som trengs for å lage all verdens helsebringende juicer er en Slowjuicer (link is external)som skånsomt kværner frukt og grønnsaker slik at mest mulig av næringsstoffene bevares.

Du finner flere ulike varianter i den flotte nettbutikken til Bakeren og kokken(link is external).

Mitt favoritt er denne fra Witt by Kuvings(link is external):

 

 

Juicen presses skånsomt fra frukten og grønnsakene slik at næringsstoffene bevares mest mulig.

 


Maskinen jobber effektivt og du trenger ikke å dele opp frukt og grønnsakene noe særlig før du har dem i maskinen.
 

Ferskpresset grønnsaksjuice er så næringsrikt at det ofte holder med et lite glass av gangen. Resten kan oppbevares i kjøleskapet i opptil 2 dager.

Se også andre varianter av grønnsaksjuicer her på Det søte liv, for eksempel Rødbetejuice med selleri og gulrot, Tropisk gulrotjuice og Ingefærshots med eple og lime.



 

Innlegget er skrevet som del av mitt samarbeid med bakerenogkokken.no(link is external), en av Skandinavias ledende nettbutikker for kjøkkenutstyr til baking og matlaging. Du finner dem på Facebook her(link is external) og på Instagram som @bakerenogkokken

 

Grønnkåljuice med eple, druer og ananas
Ingredienser

150 g grønnkål
2 grønne epler
1 klase grønne, stenfrie druer
1/2 fersk ananas
1 avokado
1 lime

Fremgangsmåte

Skyll grønnkålen i kaldt vann og kjør den deretter igjennom en Slowjuicer.

Del opp eplene og fjern kjernen med stenene, men du trenger ikke å skrelle eplene. Ha eplebitene i slowjuiceren og deretter renset ananas, druer, renset avokato og fruktkjøtt fra limen.

Nyt juicen kald!

Tips

Hjelpemiddelet som trengs for å lage all verdens helsebringende juicer er en Slowjuicer som skånsomt kværner frukt og grønnsaker slik at mest mulig av næringsstoffene bevares.

Ferskpresset grønnsaksjuice er så næringsrikt at det ofte holder med et lite glass av gangen. Resten kan oppbevares i kjøleskapet i opptil 2 dager.

Se også andre varianter av grønnsaksjuicer her på Det søte liv, for eksempel Rødbetejuice med selleri og gulrot, Tropisk gulrotjuice og Ingefærshots med eple og lime.

Drikke

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.
  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.
  • Automatisk linjeskift