Brukere online: 74
Brukere i dag: 1477
Brukere siste 7 dager: 195565
200 g lys kokesjokolade
Fyll:
24 hasselnøtter (se tips)
Pynt:
24 små konfektformer
Smelt sjokoladen i en metallbolle over vannbad.
Sett konfektformene utover på et brett som passer i kjøleskapet. Fyll litt sjokolade i en konfektform med to teskjeer. Legg i en hasselnøtt og fyll opp med mer sjokolade. Gjenta med resten av formene til all sjokolade er brukt opp.
Sett brettet i kjøleskapet til sjokoladen har stivnet.
Hasselnøttene kan selvsagt byttes ut med andre nøtter eller annet fyll du måtte like, for eksempel en liten bit marsipan, nougat, kanskje en bit tørket aprikos, eller hva med en liten mintpastill...?
Konfekten må oppbevares i kjøleskapet, ellers blir den klissete.
1 kommentar
kan dette fryes?
kan dette fryes?
Skriv ny kommentar