Brukere online: 1001
Brukere i dag: 4650
Brukere siste 7 dager: 195435
125 g smør
50 g melis
1 egg
230 g hvetemel
20 g kakao
50 g After Eight
Pynt:
100 g hvit sjokolade
100 g After Eight
Pisk mykt smør sammen med melis og egget. Bland inn hvetemel og kakao til du får en jevn deig. (Deigen kan også lages ved å ha alle ingrediensene i på en gang i en food processor med hakkekniv.) Kna til slutt inn fint opphakket After Eight sjokolade. Sett deigen kjølig i 30 min.
Form deigen til kuler som legges på bakepapirdekkede stekeplater og trykkes litt flate med fingrene. Stekes midt i ovnen ved 175°C i ca 12 min. Avkjøles på rist.
Smelt den hvite sjokoladen og After Eight sjokoladen hver for seg (dette gjøres kjapt ved å ha sjokoladen oppdelt i biter i en kopp et par minutter i mikroen). Fyll først den hvite sjokoladen i et kremmerhus laget av matpapir og ringle over kakene. Gjenta med smeltet After Eight. La kakene stå i kjøleskapet til sjokoladepynten har stivnet.
1 pakke After Eight sjokolade (normalstørrelse) tilsvarer 200 g.
"After Eight kaker" oppbevares kjølig i tettsluttet kakeboks. Ha matpapir mellom lagene.
4 kommentarer
Disse ser herlige ut! Hvor
Disse ser herlige ut! Hvor mange cookies tilsvarer denne oppskriften? :)
Ja, veldig gode, Tone!
Ja, veldig gode, Tone! Beklager, glemte å telle da jeg lagde dem så husker ikke eksakt antall.
Jeg fikk 53 små cookies av
Jeg fikk 53 små cookies av denne oppskriften :) og de er nydelig!
Skal det ikke være hevemiddel
Skal det ikke være hevemiddel i disse?
Skriv ny kommentar