Chocolate Candy Fluff Cupcakes


Sweet as candy!

Her har du superlekre, myke sjokoladecupcakes med rosa, luftig "Candy Fluff Frosting" på toppen.

SÅ SKJØNNE!  Heart 

Oppskriften gir 12 stk. Se også søte Vanilla Candy Fluff Cupcakes.

 

Ingredienser:

Chocolate Cupcakes:
♥ 150 g smør
♥ 150 g sukker
♥ 2 store egg
♥ 1,5 dl melk
♥ 2 ts bakepulver
♥ 250 g hvetemel
♥ 5-6 ss kakao

Candy Fluff Frosting:
♥ 3 dl kremfløte
♥ 10 stk Rox karameller (se tips)
♥ (rosa konditorfarge)


Fremgangsmåte:

Chocolate Cupcakes:

Pisk mykt smør og sukker til smørkrem. Pisk inn eggene, ett om gangen. Sikt mel, kakao og bakepulver. Vend dette inn i smørkremen vekselsvis med melken til en jevn deig.

Sett papirformer i muffinsbrett og fyll deigen i formene så de blir 2/3 fulle.

Stekes midt i ovnen ved 180°C i ca 15 min. Avkjøles helt.
 

Candy Fluff Frosting:

Kok opp kremfløten i en kjele. Ta kjelen av platen og tilsett Rox-karamellene. Rør til karamellene har løst seg helt opp. Dette tar litt tid, så vær tålmodig (se tips). Rør i litt rosa konditorfarge om du vil ha sterkere rosafarge på kremen. Avkjøl fløten i kjøleskapet til den er helt kald (eventuelt i kjøleskapet over natten).

Pisk opp den kalde fløten med elektrisk håndmikser til en luftig krem (NB! ikke pisk for mye - det tar bare noen sekunder).

Fyll den rosa kremen i en kakesprøyte og sprøyt lekre topper på hver cupcake. Pynt med rosa perler eller annen kakepynt.

 

Tips:

♥ Rox er myke, rosa karameller med bringebærsmak som fås kjøpt i de fleste velassorterte matvarebutikker og kiosker. Det er 2 stk karameller i hver pakke, så du trenger altså 5 pk Rox til denne oppskriften.

 

 

♥ Se også "Foxy Lemon Cupcakes" som er toppet med sitronfluff frosting laget med Fox karameller.

♥ Det går fint å lage både "Candy Vanilla Cupcakes" og "Candy Chocolate Cupcakes" av samme oppskrift ved å tilsette 3 ss kakao i halvparten av deigen og 2 ts vaniljesukker i den andre halvparten.

 

 

    YUMMY!   Heart

 


♥ ♥ ♥ ♥ ♥
 

Chocolate Candy Fluff Cupcakes
Ingredienser

Chocolate Cupcakes:
150 g smør
150 g sukker
2 store egg
1,5 dl melk
2 ts bakepulver
250 g hvetemel
5-6 ss kakao

Candy Fluff Frosting:
3 dl kremfløte
10 stk Rox karameller (se tips)
(rosa konditorfarge)

Fremgangsmåte

Pisk mykt smør og sukker til smørkrem. Pisk inn eggene, ett om gangen. Sikt mel, kakao og bakepulver. Vend dette inn i smørkremen vekselsvis med melken til en jevn deig.

Sett papirformer i muffinsbrett og fyll deigen i formene så de blir 2/3 fulle.

Stekes midt i ovnen ved 180°C i ca 15 min. Avkjøles helt.

Candy Fluff Frosting:
Kok opp kremfløten i en kjele. Ta kjelen av platen og tilsett Rox-karamellene. Rør til karamellene har løst seg helt opp. Dette tar litt tid, så vær tålmodig (se tips). Rør i litt rosa konditorfarge om du vil ha sterkere rosafarge på kremen. Avkjøl fløten i kjøleskapet til den er helt kald (eventuelt i kjøleskapet over natten).

Pisk opp den kalde fløten med elektrisk håndmikser til en luftig krem (NB! ikke pisk for mye - det tar bare noen sekunder).

Fyll den rosa kremen i en kakesprøyte og sprøyt lekre topper på hver cupcake. Pynt med rosa perler eller annen kakepynt.

Tips

♥ Rox er myke, rosa karameller med bringebærsmak som fås kjøpt i de fleste velassorterte matvarebutikker og kiosker. Det er 2 stk karameller i hver pakke, så du trenger altså 5 pk Rox til denne oppskriften.

♥ Se også "Foxy Lemon Cupcakes" som er toppet med sitronfluff frosting laget med Fox karameller.

♥ Det går fint å lage både "Candy Vanilla Cupcakes" og "Candy Chocolate Cupcakes" av samme oppskrift ved å tilsette 3 ss kakao i halvparten av deigen og 2 ts vaniljesukker i den andre halvparten.

3 kommentarer

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Ren tekst

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.
  • Automatisk linjeskift