Eggelikørkuler

Eggelikørkuler
Ingredienser

50 g delfiafett
200 g hvit sjokolade
125 ml eggelikør
125 g kokos

Pynt:
kokos

Fremgangsmåte

Smelt delfiafett i en liten kjele. Ta kjelen av platen. Brekk i den hvite sjokoladen og la den smelte i det varme fettet. Rør i eggelikør og deretter kokos. Sett kjelen i kjøleskapet til massen har stivnet (1-2 timer eller over natten).

Form kuler med hendene og rull dem deretter i kokos.

Tips

"Eggelikørkuler" oppbevares kjølig.

Kakekategori
Sesong
Allergier og preferanser

1 kommentar

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Ren tekst

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.
  • Automatisk linjeskift