
Brukere online: 173
Brukere i dag: 719
Brukere siste 7 dager: 184741
50 g delfiafett
200 g hvit sjokolade
125 ml eggelikør
125 g kokos
Pynt:
kokos
Smelt delfiafett i en liten kjele. Ta kjelen av platen. Brekk i den hvite sjokoladen og la den smelte i det varme fettet. Rør i eggelikør og deretter kokos. Sett kjelen i kjøleskapet til massen har stivnet (1-2 timer eller over natten).
Form kuler med hendene og rull dem deretter i kokos.
"Eggelikørkuler" oppbevares kjølig.
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5274 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Søte, små påskedesserter 🐥😍 Dette er ...
Sitronis med kondensert melk og Lemon ...
Sitronkake med valmuefrø i langpanne � ...
Panna cotta med melkesjokolade og appe ...
Pizzalapper med cottage cheese! 🍕😍 < ...
Taco Bowl med cottage cheese og hot ho ...
Kvikk Lunsj-snurrer med vaniljekrem og ...
Påskeharer med vaniljekrem 🐣se link i ...
Det nærmer seg påske 🐣 og tid for å l ...
Brukere online: 173
Brukere i dag: 719
Brukere siste 7 dager: 184741
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Add this ID to the plugin's Hide Photos setting:
1 kommentar
Deilig oppskrift, men hvor
Deilig oppskrift, men hvor lenge er disse holdbare ca ?
Skriv ny kommentar