Brukere online: 1716
Brukere i dag: 49829
Brukere siste 7 dager: 200642
50 g smør
2 egg
1 dl sukker
200 g kokos
Smelt og avkjøl smøret. Pisk sammen egg og sukker med en stålvisp (du trenger ikke å piske eggedosis). Rør i smøret og kokos. La deigen stå og svelle i ca 15 min.
Klikk ut spiseskjestore topper og sett dem på stekeplate dekket med bakepapir. Stek toppene midt i ovnen ved 175°C i ca 15 min. La kakene avkjøles helt på platen før de flyttes.
Kokostoppene er veldig skjøre når de er varme, og går lett i stykker hvis de tas av platen rett etter at de er kommet ut av ovnen. Når de er blitt helt kalde, går det nokså lett å få dem hele av platen, men vær litt ekstra forsiktig også da.
Siden deigen ikke inneholder noe mel, er kakene myke i konsistensen også når de er kalde.
12 kommentarer
Anbefales - helt super
Anbefales - helt super oppskrift! Var i utgangspunktet litt skeptisk... trodde de skulle "flyte ut" pga smøret. Det gjorde de ikke! :-)
Hvor lang holdbarhet på disse
Hvor lang holdbarhet på disse? Hvordan skal de oppbevares?
Eg pleier å lage desse,
Eg pleier å lage desse, kjempegode. Eg oppbevarer dei i ein kakeboks på kjøkkendisken.
Nydelige , kommer til å lage
Nydelige , kommer til å lage disse flere ganger
Helt perfekte. Sige og fine.
Helt perfekte. Sige og fine. Disse blir nok ikke gamle her i huset.
Hei..lurer på om det går å
Hei..lurer på om det går å bruke havregryn i stede for kokos?
Kan jeg bytte ut kokos med
Kan jeg bytte ut kokos med rosiner?
De flyg utover stekebrettet..
De flyg utover stekebrettet...
Har laget mange ganger og
Har laget mange ganger og alle elsker disse kokostopper. Jeg pleier å tilsette litt hvetemel (cirka 3 spiserskjer. Jeg steker 15 i 190grader.
Jeg steker i 15 min (180
Jeg steker i 15 min (180 grader)
Dette var nydelige
Dette var nydelige kokostopper.
De fløt ikke ut!
Myke og med god smak.
Lette å lage.
Tok kort tid.
Veldig lett å lage, smaker
Veldig lett å lage, smaker veldig godt.
Skriv ny kommentar