Issjokolade

Issjokolade
Ingredienser

200 g kokesjokolade
150 g delfiafett (kokosfett)

Pynt:
små konfektformer

Fremgangsmåte

Smelt delfiafett i en kjele. Brekk oppi sjokoladen og la sjokoladen smelte i fettet på svak varme. Rør blandingen helt jevn.

Sett konfektformene på et brett som passer i kjøleskapet. Fyll sjokoladen forsiktig i konfektformene ved hjelp av en spiseskje. Sett brettet med konfektformene i kjøleskapet til sjokoladen har stivnet.

Tips

Issjokoladen må oppbevares i kjøleskapet.

Kakekategori
Sesong
Allergier og preferanser

1 kommentar

Hvorfor er det 150 g delfiafett på denne oppskriften, mens den med peppermynte bare skal ha 100 g delfiafett?

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Ren tekst

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.
  • Automatisk linjeskift