Rørekake med kokos

Rørekake med kokos er SUPERlett å lage, SUPERdeilig smak! 

Se også oppskrift på Rørekake med nøtter.

Rørekake med kokos
Ingredienser

2 store egg
2 dl sukker
1 ts bakepulver
1 ts vaniljesukker
2 dl hvetemel
100 g smør

Pynt:
1 ts kanel
0,5 dl kokos

Fremgangsmåte

https://www.detsoteliv.no/recipes/28Smelt smøret (gjøres raskt i mikro) og avkjøl litt. Pisk egg og sukker lett sammen med en stålvisp (du trenger ikke å piske eggedosis). Pisk inn bakepulver og vaniljesukker. Deretter røres hvetemel og smeltet smør inn i deigen.

Ha deigen i en liten, rund kakeform (20 cm i diameter) med bakepapir i bunnen. Strø over kanel og kokos.

Stek kaken midt i ovnen ved 175°C i ca 30 min (sjekk med kakenål at kaken er ferdigstekt). La kaken avkjøle litt i formen. Løsne kaken fra formen med en skarp kniv. Ta kaken ut av formen og fjern bakepapiret. Sett kaken på et passende fat.

Tips

Kaken er kjempefin å fryse!

For andre oppskrifter på kaker hvor deigen bare skal røres raskt sammen, søk på oppskrifter "For travle dager" som du finner under "Populært", se link HER. 

Kakekategori
Sesong

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Ren tekst

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.
  • Automatisk linjeskift