Brukere online: 1765
Brukere i dag: 38447
Brukere siste 7 dager: 197142
250 g mandler
250 g hvetemel
250 g sukker
50 g kakao
250 g smør
3 ss Baileys eller Amaretto
Skåld mandlene. Tørk dem godt og mal dem i mandelkvern. Bland med mel, sukker og kakao. Smelt smøret og ha i sammen med likør. Kna sammen til du får en jevn deig. Sett deigen eventuelt en stund i kjøleskapet dersom du synes den virker for myk i konsistensen.
Form deigen til valnøttstore kuler. Legg dem på bakepapirdekkede stekeplater og trykk dem ned på kryss og tvers med en gaffel.
Stekes midt i ovnen ved 180°C i 10-12 min. Avkjøl kakene på platen i et par minutter før de forsiktig flyttes over på en rist og avkjøles helt.
Oppbevar kakene i tettsluttet kakeboks.
Skriv ny kommentar