Brukere online: 1694
Brukere i dag: 9635
Brukere siste 7 dager: 195565
Sukkerbrød:
5 egg
150 g sukker
150 g hvetemel
1 ts bakepulver
Dynking:
litt melk, eventuelt tilsatt noen dråper romessens
Fyll og pynt:
5 dl romkrem (se tips)
2 dl kremfløte
1 kurv bringebær
Pisk egg og sukker til eggedosis. Sikt mel og bakepulver og vend inn.
Hell deigen i en rund form (24 cm i diameter) med bakepapir i bunnen. Stek kaken midt i ovnen ved 175°C i 30 minutter. Avkjøl.
Del sukkerbrødet i tre lag og dynk bunnene.
Pisk kremfløten og vend inn romkremen.
Fyll hvert lag med et tynt lag romkrem og noen friske bringebær. Legg kaken sammen.
Smør resten av romkremen på toppen av kaken og pynt med bringebær.
Jeg har her brukt ferdigkjøpt romkrem (Piano fra Tine).
Kaken har godt av å stå og trekke i et par timer før servering.
Skriv ny kommentar