Brukere online: 1767
Brukere i dag: 15888
Brukere siste 7 dager: 195787
200 g smør
100 g melis
300 g hvetemel
Pynt:
2 ss sukker
1 ss kanel
Mykt smør og melis røres hvitt (se tips). Arbeid inn hvetemelet.
Trill ut deigen til fingertykke pølser som deles opp i ca 6 cm lange pinner. Rull pinnene i sukker- og kanelblandingen (se tips).
Legg kakene på bakepapirdekkede stekeplater. Stek kakene midt i ovnen ved 180°C i ca 10 min. Avkjøles på rist.
Deigpinnene kan eventuelt pensles med litt eggehvite før de rulles i sukker- og kanelblandingen. Da er det enda mer som vil feste seg til kakene.
NB! Melis kan ikke byttes ut med sukker, for da henger ikke deigen sammen.
"Kanelpinner" oppbevares i tettsluttet kakeboks.
2 kommentarer
Hei, jeg lagde akkurat disse,
Hei, jeg lagde akkurat disse, men mine sank sammen i ovnen.. Hva gjorde jeg feil?
Jeg tok foresten 300g melis siden jeg så feil på oppskriften. Men resten smøret og melet tok jeg som det står.
Hei! Har akkurat laget disse.
Hei! Har akkurat laget disse. De ble kjempegode, men jeg fikk ikke ingrediensene til å stemme. Når jeg hadde tatt i 300 gram hvetemel så var det fremdeles som en smørekrem - ergo umulig å rulle ut. Jeg la til mer og mer mel til det såvidt gikk an å rulle til pølse.. Er forholdet riktig i oppskriften?
Takk for supre oppskrifter :D
Skriv ny kommentar