Brukere online: 69
Brukere i dag: 1446
Brukere siste 7 dager: 195575
Dette er herlige Sitrusvafler med revet skall av appelsin og sitron i vaffelrøren.
Vaflene smaker kjempegodt med melisdryss og kanskje litt pisket krem. Server gjerne en skål med hermetiske mandariner ved siden av.
Perfekt til påske!
250 g smør
4 egg
2 dl sukker
1 ts vaniljesukker
7 dl melk
10 dl hvetemel
revet skall av 2 appelsiner
revet skall av 2 sitroner
Pynt:
melisdryss
Smelt og avkjøl smøret. Pisk egg, sukker og vaniljesukker lett sammen med en ballongvisp. Rør inn smeltet smør og melk. Ha deretter i hvetemelet og rør vaffelrøren glatt. Tilsett revet skall av appelsin og sitron (se tips).
Stek gylne vafler i smurt vaffeljern på middels varme.
Serveres nystekte!
Vær nøye på å få med mest mulig av skallet fra appelsinene og sitronene, men bare ta den fargede delen av skallet. Det innerste, hvite laget i skallet gir bitter smak på vaflene.
Se også oppskrift på Appelsinvafler og Sitronvafler.
Skriv ny kommentar