Brukere online: 151
Brukere i dag: 1640
Brukere siste 7 dager: 197060
250 g smør
250 g sukker
1 dl kremfløte
1,5 ts ingefær
1 ts kanel
1 ts pepper
0,5 ts kardemomme
0,5 ts bakepulver
1 ts natron
500 g hvetemel
Pynt:
hasselnøtter
Pisk mykt smør og sukker til smørkrem. Rør i fløten, krydder, bakepulver og natron. Bland til slutt i hvetemelet til en jevn deig.
Trill deigen ut til små kuler som legges på bakepapirdekkede stekeplater. Trykk en hasselnøtt ned i hver kake.
Stekes midt i ovnen ved 200°C i ca 10 min. Avkjøles på rist.
"Kryddernøtter" oppbevares i tettsluttet kakeboks.
- -
NÅ ER DET JUL IGJEN
Nå er det jul igjen, og nå er det jul igjen,
og jula varer helt til påske.
Nå er det jul igjen, og nå er det jul igjen,
og jula varer helt til påske.
Nei det er ikke sant, nei det er ikke sant,
for midt imellom kommer fasten.
Nei det er ikke sant, nei det er ikke sant,
for midt imellom kommer fasten.
1 kommentar
Hvor mange kaker blir det av
Hvor mange kaker blir det av denne oppskriften? :-)
Skriv ny kommentar