Brukere online: 2236
Brukere i dag: 25834
Brukere siste 7 dager: 196283
Her har du en nydelig brødpudding laget med den italienske sitronlikøren "Limoncello".
Tilbehør er varm Limoncellosirup og vaniljeiskrem!
DeLiCiOsO!
2 dl kremfløte
2 dl melk
1 ts vaniljeessens
7 egg
1 dl sukker
60 ml Limoncello
- -
500 g loff uten skorpe (se tips)
Limoncellosirup:
60 ml Limoncello
0,5 dl sukker
Pisk sammen fløte, mel, vaniljeessens, egg og Limoncello med en stålvisp.
Skjær loffen i store terninger og legg i en smurt, ildfast form som rommer 1,5 liter. Hell over fløteblandingen og la det hele stå og trekke i kjøleskapet i 30 min.
Stekes midt i ovnen ved 170°C i ca 40 min.
Kok sammen Limoncello og sukker i noen minutter til sirup. Serveres varm sammen med brødpuddingen og vaniljeis ved siden av.
Det går fint å bruke daggammel loff (loffen blir myk igjen når den trekker i fløteblandingen). Alternativt til loff kan du bruke fransk "brioche" som inneholder ekstra mye egg og smør (se oppskrift på detsoteliv.no).
Skriv ny kommentar