Chocolate Sauce Ice Cream

Sponset innlegg.


Hei alle sammen,

Det er jo sommer jo!! Smile chrome

Fantastisk å sitte her i Oslo i sommerkjole med åpen verandadør nå i midten av september og blogge om iskrem! La oss håpe at det nydelige været varer noen dager til.

Ikke for det - en oppskrift på verdens enkleste sjokoladeiskrem kan være kjekk å ha uansett vær!  Smile 

 


Jeg har komponert en sjokoladeiskrem der jeg har brukt den amerikanske sjokoladesausen fra Hershey's som hovedingrediens. Iskremen får nydelig og veldig fyldig sjokoladesmak.

Serveres med masse sjokoladesaus på toppen for enda mer fantastisk sjokoladesmak!  Icon e biggrin

 

 

Bilde fra Instagram der jeg heter @kristine_lifeissweet :

 

Frister det?   Wink

 

Ingredienser:

♥ 6 eggeplommer
♥ 1 dl sukker
♥ 3 dl Hershey's sjokoladesaus (se tips)
♥ 6 dl kremfløte

Servering:
♥ Hershey's sjokoladesaus (se tips)


Fremgangsmåte:

Pisk eggeplommer sammen med sukkeret til blandingen blir tykk og lys i fargen.

Rør i sjokoladesausen.

Pisk kremfløten til luftig krem og vend inn til slutt. Bruk gjerne en stålvisp så du får rør ut alle kremflekkene og likevel bevarer luftigheten.

Ha iskremblandingen i en isboks og sett i fryseren.

 

 

La isen stå i fryseren i 5-6 timer og gjerne over natten, så den fryser til is. Ta boksen med iskremen ut av fryseren i 15-20 minutter, så den mykner nok til at du kan forme den til kuler.

Serveres med sjokoladesaus over!

 

 

Tips:

♥ Jeg har brukt den amerikanske sjokoladesausen fra Hershey's til denne iskremen. Denne sjokoladesausen fås kjøpt i mange norske matbutikker, blant annet hos Meny, Ultra, Ica og Coop Mega.
 



Denne sjokoladesausen er så god at den også er perfekt til å ha oppå iskremen! 

I rikelige mengder...  Wink

 

 

Glad i sjokolade?

Da er dette iskremen for deg!

 


Yummy!   Yum  


♥ ♥ ♥ ♥


Oppskriften er utviklet som del av mitt samarbeide med Oluf Lorentzen AS, som blant annet forhandler Hershey's sjokoladesaus i Norge. 

Chocolate Sauce Ice Cream
Ingredienser

♥ 6 eggeplommer
♥ 1 dl sukker
♥ 3 dl Hershey's sjokoladesaus (se tips)
♥ 6 dl kremfløte

Servering:
♥ Hershey's sjokoladesaus (se tips)

Fremgangsmåte

Pisk eggeplommer sammen med sukkeret til blandingen blir tykk og lys i fargen.

Rør i sjokoladesausen.

Pisk kremfløten til luftig krem og vend inn til slutt. Bruk gjerne en stålvisp så du får rør ut alle kremflekkene og likevel bevarer luftigheten.

Ha iskremblandingen i en isboks og sett i fryseren. La isen stå i fryseren i 5-6 timer og gjerne over natten, så den fryser til is. Ta boksen med iskremen ut av fryseren i 15-20 minutter, så den mykner nok til at du kan forme den til kuler.

Serveres med sjokoladesaus over!

Tips

♥ Jeg har brukt den amerikanske sjokoladesausen fra Hershey's til denne iskremen. Denne sjokoladesausen fås kjøpt i mange norske matbutikker, blant annet hos Meny, Ultra, Ica og Coop Mega.

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Ren tekst

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.
  • Automatisk linjeskift