125 g smør
125 g sukker
250 g hvetemel
0,5 ts bakepulver
2 ts vaniljesukker
1 egg
Pynt:
ca 50 hasselnøtter
Pisk smør og sukker til smørkrem. Rør i egget. Sikt i det tørre og bland sammen deigen.
Rull pølser som er ca 3 cm i diameter. Sett pølsene kaldt til de er faste. Skjær rullene i skiver og legg skivene på stekeplate dekket med bakepapir.
Del hasselnøttene i to. Press en halv nøtt godt ned i midten på hver kake. Stek kakene midt i ovnen ved 200°C i 10 min. Avkjøles på rist.
Småkakene er holdbare i kakeboks.
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5034 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Skriv ny kommentar