Nøtteklatter

Nøtteklatter
Ingredienser

3 eggehviter
190 g melis
225 g mandler eller hasselnøtter

Fremgangsmåte

Pisk eggehvitene stive. Tilsett melis og pisk videre til tykk marengs. Vend i malte mandler eller hasselnøtter.

Benytt to skjeer og sett deigen i topper på stekeplater dekket med bakepapir.

Stek kakene midt i ovnen ved 180°C i ca 20 min. Avkjøl kakene på platen før de løsnes fra bakepapiret og legges på rist.

Tips

Kakene oppbevares i tettsluttet kakeboks.

For lignende kaker med litt mer pynt, se oppskrift på "Hasselnøttopper med sjokolade".

Kakekategori
Sesong
Allergier og preferanser

1 kommentar

Har nå fulgt oppskriften til punkt og prikke. De nydelig stivpiskede eggehvitene er nå en suppe etter tilsatt melis.....

What gives?

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Ren tekst

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.
  • Automatisk linjeskift