Brukere online: 2196
Brukere i dag: 30949
Brukere siste 7 dager: 196179
3 eggehviter
190 g melis
225 g mandler eller hasselnøtter
Pisk eggehvitene stive. Tilsett melis og pisk videre til tykk marengs. Vend i malte mandler eller hasselnøtter.
Benytt to skjeer og sett deigen i topper på stekeplater dekket med bakepapir.
Stek kakene midt i ovnen ved 180°C i ca 20 min. Avkjøl kakene på platen før de løsnes fra bakepapiret og legges på rist.
Kakene oppbevares i tettsluttet kakeboks.
For lignende kaker med litt mer pynt, se oppskrift på "Hasselnøttopper med sjokolade".
1 kommentar
Har nå fulgt oppskriften til
Har nå fulgt oppskriften til punkt og prikke. De nydelig stivpiskede eggehvitene er nå en suppe etter tilsatt melis.....
What gives?
Skriv ny kommentar