Brukere online: 2161
Brukere i dag: 31741
Brukere siste 7 dager: 196272
100 g gul marsipan
100 g grønn marsipan
Pynt:
100 g kokesjokolade
kakestrøssel
Del marsipanen opp i biter og form små gule og grønne egg.
Ha et stykke matpapir på et brett som passer i kjøleskapet. Ha kakestrøssel i en flat suppebolle e.l. Smelt sjokoladen over vannbad eller i mikro.
Dypp den butte enden på eggene i den smeltede sjokoladen. På halvparten av eggene kan du deretter klemme enden med sjokolade i kakestrøssel.
Legg marsipaneggene på brettet og sett brettet i kjøleskapet til sjokoladen har stivnet.
Marsipaneggene er ekstra enkle å lage hvis du kjøper ferdigfarget festmarsipan fra Odense.
Oppbevar marsipanen i en tettsluttet, liten kakeboks med matpapir mellom lagene.
Se også "Juleegg".
1 kommentar
Hei de ser veldig gode ut du…
Hei de ser veldig gode ut du er sikkert veldig god til og bake og jeg gleder meg til og smake på de jeg skal lage med oppskrift fra deg dine blir så sikkert bedre enn mine hilsen Henny☑️
Skriv ny kommentar