Kokosknekk

Kokosknekk
Ingredienser

25 g smør
100 g kokos
75 g smør
250 g brunt sukker

Fremgangsmåte

Stek kokosen gylden i en stekepanne sammen med 25 g smør.

Ha 75 g smør og brunt sukker i en tykkbunnet kjele. La blandingen smelte. Bland i kokosen.

Fyll opp små konfektformer med den varme kokosmassen (se tips). La stå til knekken har stivnet.

Tips

Knekken blir hard når den har stivnet. Du må derfor være snar med å fylle kokosmassen i konfektformer. Den er nokså varm, så vær forsiktig med fingrene.

Kakekategori
Sesong
Allergier og preferanser

2 kommentarer

Hei :) Lagde disse, men tror ikke jeg fikk det helt til. Skal sukkeret og smøret stå lenge før det er ferdig? Tror jeg bare smeltet smøret!

Prøvde på denne, ble veldig søtt og de ble mye mørkere enn de på bilde ditt her. Gjorde som det stod i oppskriften men kanskje det er noe jeg gjorde feil likevel? :)

PS: Elsker oppskriftene dine. <3 De er super gode.

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Ren tekst

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.
  • Automatisk linjeskift