
Brukere online: 358
Brukere i dag: 823
Brukere siste 7 dager: 182695
2 store egg
2 dl sukker
2 dl lettrømme
0,5 ts kardemomme
2 ts bakepulver
4 dl hvetemel
Pynt:
perlesukker
1 dl mandelflarn
Pisk egg og sukker til eggedosis. Rør inn lettrømmen. Sikt sammen det tørre og bland inn i deigen.
Ha deigen i en liten, bakepapirkledd langpanne (ca 20x30 cm). Jevn til overflaten og dryss over perlesukker og mandelflarn. Stek kaken på rist midt i ovnen ved 200°C i ca 20 min, til kaken er lett gylden (sjekk med kakenål at kaken er gjennomstekt). Avkjøl kaken litt før den forsiktig tas ut av formen og skjæres opp i spisser.
"Mandelspisser" er fine å fryse ned og tiner raskt.
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5252 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
«Zuppa inglese», som betyr «engelsk su ...
Firkløverkake med rømme og appelsin 🤩 ...
Chicken Fried Rice er en kinesisk klas ...
Multegrøt med sukkerdryss og fløte. Ka ...
Happy Friday! 🤩 Appelsinkake i langpa ...
Søt formkake med nydelig smak av sitro ...
Pasta all’arrabbiata 😍🌶️ Dette er en ...
Sitronkake med kremost i deigen - har ...
Tortelloni med salviesmør 🤩 Dette er ...
Brukere online: 358
Brukere i dag: 823
Brukere siste 7 dager: 182695
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Add this ID to the plugin's Hide Photos setting:
Skriv ny kommentar