Brukere online: 172
Brukere i dag: 1563
Brukere siste 7 dager: 197062
3 dl hvetemel
1,5 dl sukker
3 dl kokos
125 g smør
1 eggehvite
Bland mel, sukker og kokos. Smuldre i mykt smør. Pisk eggehviten stiv og arbeid inn i deigen med fingrene litt og litt.
Rull deigen til fingertykke lengder. Skjær i 10-15 cm lange biter. Form bitene til kranser og legg dem på bakepapirdekkede stekeplater.
Stek kakene ved 225°C i 7-10 min, eller til de er gyldne. Avkjøl kakene på platen i noen minutter før de forsiktig flyttes over på rist med en stekespade og avkjøles helt.
"Kokoskranser" oppbevares i tettsluttet kakeboks.
Oppskriften er hentet fra boken "Konditorns bästa", som er skrevet av den svenske konditoren og kriminologen Signe Maria Bengtsson, Albert Bonniers Förlag (2006).
Skriv ny kommentar