
Brukere online: 1329
Brukere i dag: 13908
Brukere siste 7 dager: 176532
25 g smør
100 g kokos
75 g smør
250 g brunt sukker
Stek kokosen gylden i en stekepanne sammen med 25 g smør.
Ha 75 g smør og brunt sukker i en tykkbunnet kjele. La blandingen smelte. Bland i kokosen.
Fyll opp små konfektformer med den varme kokosmassen (se tips). La stå til knekken har stivnet.
Knekken blir hard når den har stivnet. Du må derfor være snar med å fylle kokosmassen i konfektformer. Den er nokså varm, så vær forsiktig med fingrene.
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5253 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Irish Soda Bread 😍 I anledning St. Pa ...
«Zuppa inglese», som betyr «engelsk su ...
Firkløverkake med rømme og appelsin 🤩 ...
Chicken Fried Rice er en kinesisk klas ...
Multegrøt med sukkerdryss og fløte. Ka ...
Happy Friday! 🤩 Appelsinkake i langpa ...
Søt formkake med nydelig smak av sitro ...
Pasta all’arrabbiata 😍🌶️ Dette er en ...
Sitronkake med kremost i deigen - har ...
Brukere online: 1329
Brukere i dag: 13908
Brukere siste 7 dager: 176532
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Add this ID to the plugin's Hide Photos setting:
2 kommentarer
Hei :) Lagde disse, men tror
Hei :) Lagde disse, men tror ikke jeg fikk det helt til. Skal sukkeret og smøret stå lenge før det er ferdig? Tror jeg bare smeltet smøret!
Prøvde på denne, ble veldig
Prøvde på denne, ble veldig søtt og de ble mye mørkere enn de på bilde ditt her. Gjorde som det stod i oppskriften men kanskje det er noe jeg gjorde feil likevel? :)
PS: Elsker oppskriftene dine. <3 De er super gode.
Skriv ny kommentar