Snadderkaker

Snadderkaker
Ingredienser

250 g smør
2,5 dl sukker
2 egg
5 dl hvetemel
1 dl rosiner
1,5 dl mandler
100 g kokesjokolade

Fremgangsmåte

Pisk mykt smør og sukker hvitt. Pisk inn eggene, ett om gangen. Bland i hvetemelet. Rør til slutt inn rosiner, grovt hakkede mandler og grovhakket kokesjokolade.

Sett topper med to teskjeer på bakepapirdekkede stekeplater. Stekes midt i ovnen ved 190°C i 10-15 min. Avkjøles på rist.

Tips

Kakene oppbevares i tettsluttet kakeboks.

Kakekategori
Sesong

1 kommentar

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Ren tekst

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.
  • Automatisk linjeskift