Brukere online: 2289
Brukere i dag: 36199
Brukere siste 7 dager: 196783
100 g smør
85 g sukker
2 egg
250 g hvetemel
1 ts bakepulver
35 g mandler
45 g tørkede aprikoser
Pisk mykt smør og sukker til smørkrem. Pisk inn eggene, ett om gangen. Sikt mel og bakepulver. Bland inn i deigen. Hakk mandler og aprikos og ha i deigen til slutt.
Form deigen til 3 stenger på bakepapirdekket stekeplate. Stek kakene midt i ovnen ved 200°C i ca 10 min. Avkjøl kakene litt. Bruk en skarp kniv og skjær stengene opp på skrå i ca 3 cm tykke skiver. Sett dem siden av hverandre med litt luft imellom. Stek videre ved 200°C i ca 8-10 min. Avkjøl kakene helt på rist.
Biscotti oppbevares i tettsluttet kakeboks.
Skriv ny kommentar