Non Stop Cookies

Non Stop Cookies
Ingredienser

225 g smør
150 g sukker
150 g brunt sukker
2 store egg
1 ts vaniljeessens
1 ts natron
320 g hvetemel

Pynt:
1 stor pk Non Stop

Fremgangsmåte

Pisk romtemperert smør luftig sammen med hvitt og brunt sukker. Tilsett eggene under fortsatt pisking. Rør så inn vaniljeessens og natron. Bland til slutt inn hvetemelet. Sett deigen kjølig i 30 min.

Form store kuler av deigen (ca 1 toppet spiseskje med deig til hver kake). Sett dem på stekeplate dekket med bakepapir (maks 9 stk på hver plate, for kakene flyter litt ut under stekingen). Trykk kakene flate med hendene. Press deretter Non Stop ned i cookiesene i ønsket mønster.

Stek kakene midt i ovnen ved 180°C i 12-15 min (kakene skal være litt gyldne i kantene). La cookiesene avkjøles på platen i 10 min, slik at de stivner litt før de forsiktig flyttes over på rist med en stekespade og avkjøles helt.

Tips

"Non Stop Cookies" oppbevares i tettsluttet kakeboks.

Se også "Go Nuts Cookies", "Studentcookies" og "Cookies med melkesjokolade".

Kakekategori
Sesong
Allergier og preferanser

2 kommentarer

Hei ! Dette så virkelig godt ut:) jeg lurer på om man må ha brunt sukker. Vi har problemer med et hardt brundt sukker. Håper på svar

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Ren tekst

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.
  • Automatisk linjeskift