Brukere online: 1407
Brukere i dag: 6840
Brukere siste 7 dager: 195437
3 egg
150 g sukker
150 g hasselnøtter
150 g valnøtter
Pynt:
5 dl vaniljekrem (Piano)
bær og/eller frukt etter ønske
Pisk egg og sukker til tykk eggedosis. Mal nøttene og vend inn i eggedosisen.
Hell deigen i en rund kakeform (24 cm i diameter) med bakepapir i bunnen. Stek kaken nederst i ovnen ved 200°C i 20-30 min (sjekk med en kakenål at kaken er gjennomstekt). Avkjøl kaken helt i formen. Løsne den fra formen og fjern bakepapiret.
Fordel vaniljekremen på toppen av kaken. Pynt med bær og/eller frukt.
Kaken på bildet er dekket med kiwi, jordbær, blåbær og bjørnebær. Du kan bruke akkurat det du måtte ønske til pynt. Godt avrent hermetisk frukt kan også brukes.
Se også "Mandelbunn med krem og bær".
6 kommentarer
Enkel og god kake, takk for
Enkel og god kake, takk for oppskrift :-)
Kjempgod og glutenfri. Takk
Kjempgod og glutenfri. Takk for flott blogg som jeg bruker mye :)
Kan den fryses?
Kan den fryses?
Hei jeg er så fornøyd med
Hei jeg er så fornøyd med oppskriftene dine,lander alltid på dem når jeg leter etter noe. Nå er det nøttebunnMvhkari-ann
Varmluft eller over…
Varmluft eller over/undervarme?
Hvorfor får jeg skorpe på…
Hvorfor får jeg skorpe på toppen av nøttebunn når jeg baker av hele egg? Har pisket stiv eggedosis og blandet forsiktig inn malte nøtter.
Skriv ny kommentar