Nøttebunn med vaniljekrem

Nøttebunn med vaniljekrem
Ingredienser

3 egg
150 g sukker
150 g hasselnøtter
150 g valnøtter

Pynt:
5 dl vaniljekrem (Piano)
bær og/eller frukt etter ønske

Fremgangsmåte

Pisk egg og sukker til tykk eggedosis. Mal nøttene og vend inn i eggedosisen.

Hell deigen i en rund kakeform (24 cm i diameter) med bakepapir i bunnen. Stek kaken nederst i ovnen ved 200°C i 20-30 min (sjekk med en kakenål at kaken er gjennomstekt). Avkjøl kaken helt i formen. Løsne den fra formen og fjern bakepapiret.

Fordel vaniljekremen på toppen av kaken. Pynt med bær og/eller frukt.

Tips

Kaken på bildet er dekket med kiwi, jordbær, blåbær og bjørnebær. Du kan bruke akkurat det du måtte ønske til pynt. Godt avrent hermetisk frukt kan også brukes.

Se også "Mandelbunn med krem og bær".

Kakekategori
Allergier og preferanser

6 kommentarer

Hei jeg er så fornøyd med oppskriftene dine,lander alltid på dem når jeg leter etter noe. Nå er det nøttebunnMvhkari-ann

Hvorfor får jeg skorpe på toppen av nøttebunn når jeg baker av hele egg? Har pisket stiv eggedosis og blandet forsiktig inn malte nøtter.

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Ren tekst

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.
  • Automatisk linjeskift