Brukere online: 1979
Brukere i dag: 35529
Brukere siste 7 dager: 197018
4 egg
3 dl sukker
100 g smør
100 g kokos
1 ts bakepulver
1 ts natron
2 ts kanel
3 dl hvetemel
Glasur:
200 g kokesjokolade
0,5 dl kremfløte, melk eller kaffe
Pynt:
kokos
Pisk sammen egg og sukker med en stålvisp (det er ikke nødvendig å piske eggedosis). Smelt smøret og bland i. Rør deretter i de tørre ingrediensene til du får en klumpfri deig.
Ha deigen i en liten, bakepapirkledd langpanne (ca 20x30 cm). Stek kaken ved 175°C i 45-60 min (sjekk med kakenål når kaken er gjennomstekt). Avkjøl kaken i langpannen. Ta kaken ut av formen og fjern bakepapiret.
Kok opp fløte, melk eller kaffe i en liten kjele. Ta kjelen av platen og tilsett sjokoladen oppdelt i biter. La sjokoladen smelte og rør glasuren jevn. Smør glasuren over kaken og dryss over kokos. Del kaken opp i passe store firkanter.
Kaken kan fryses. La kakestykkene stå i kjøleskapet til glasuren har stivnet. Da slipper du søl når du pakker kakestykkene ned i fryseposer.
Skriv ny kommentar